Om Anna

Untitled design (1)

Creating things, and making it happen;
thoughts, reflections and inspiration,
with a dash of business, time-management and entrepreneurship.

OM MEG

Det er sagt at “Den beste tiden å plante et tre var for 20 år siden, den andre beste tiden å plante et tre er nå.” Så det er hva jeg prøver på – jeg planter mitt tre nå, slik at jeg om 20 år vil være veldig glad for at jeg gjorde det – opprettet denne siden.

Du spør kanskje Hvem er jeg og hvordan kan jeg gi verdi til deg som leser? Jeg tror at vi alle har noe å lære av hverandre. Jeg tror at du kan lære noe av meg og jeg tror jeg kan lære noe av deg. Det er en god sirkel! Ved å skrive om mine tanker, refleksjoner og min inspirasjon på det store nettet, kan flere titte innom og forhåpentligvis få noe verdi ut av det. Ta en titt på sitatet til høyre: “Your playing small does not serve the world…”

Så dette er meg, Anna Knudsen – Først av alt er jeg lidenskapelig opptatt av entreprenørskap, ledelse og tidsstyring, og ikke minst få ting til å skje og gjøre en endring. For det andre er jeg student (snart utdannet økonom), entreprenør, utdannet personlig trener og jeg liker å ha ulike prosjekter/engasjement gående samtidig. Noen av disse kommer jeg til å dele her. Og sist men ikke minst er jeg datter, søster, tante og venninne.

Jeg her på meg selv, men jeg er også her for å heie på deg. Jeg tror at dersom alle hadde begynt å heie på seg selv og på andre i større grad, hadde det vært flere som hadde vært enda lykkeligere, gladere og forhåpentligvis gjort noe de virkelig elsker å gjøre. Jeg ønsker å heie på alle ledere og gründere der ute, spesielt de under 30 år.

Jeg elsker å møte nye mennesker, bli kjent og høre deres historie og hva som driver de. Jeg ønsker derfor å høre fra DEG, enten du har spørsmål, ønsker å fortelle meg dine mål og/eller idéer eller er like glad i kaffe som det jeg er. Bruk gjerne kontaktskjemaet her.  Følg meg gjerne også på Instagram og Facebook.

 

Jeg håper du tar med deg noe verdi herfra.

anna logo

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure… We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be?… Your playing small does not serve the world… And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

– Marianne Williamson

INSTAGRAM

Skjermbilde 2016-03-20 kl. 19.27.21

På Instagram kan du følge med på hva jeg driver med. 

BLOGG

Skjermbilde 2016-03-20 kl. 20.33.54

Mine tanker, refleksjoner, inspirasjon og motivasjon.  

PROSJEKTER

Skjermbilde 2016-03-20 kl. 19.40.14

Jeg har noen prosjekter gående som motiverer meg dag inn og dag ut.