Høsten 2015 hadde jeg en drøm om å starte noe eget. Nå, fire år senere, eier jeg tre bedrifter…. 

 

Da jeg troppet opp på BI høsten 2015 for å begynne på Entreprenørskap og Økonomi, kunne jeg ikke forutsett hvor jeg skulle være i dag – eller hvor raskt ting skulle gå. Jeg ble prosjektleder for mitt første oppstartsprosjekt den høsten, og innen utgangen av mai året etter hadde jeg etablert to bedrifter. 

Min drøm har blitt andres arbeidsplass 

Siden den gang har det gått slag i slag. Egne oppstarter og andres oppstarter. Utfordringer og resultater. Drømmen har ikke bare blitt min egen hverdag, men også arbeidsplassen til åtte personer. 

 

Selv om drømmen er blitt hverdag, er det fortsatt artig. Jeg har ofte dager som er som en berg-og-dalbanetur. Jeg jobber med mennesker og med å oppfylle deres drømmer. Kanskje høres det litt klisjéaktig ut, men det er likevel en delvis sannhet. 

 

I Momento jobber vi med unge studenter som drømmer om å gå på High School i utlandet. Unge studenter som vil tre ut av komfortsonen, få nye opplevelser og se verden. Vi hjelper dem med å oppfylle den drømmen. 

 

I Sommerfuglen Media hjelper vi små og mellomstore bedrifter. Gründere og ildsjeler med mye av den samme drivkraften jeg selv har. Vi er så heldige å få lov til å være med dem på reisen og hjelpe dem opp og fram gjennom sine digitale kanaler – slik at de kan få realisert drømmene sine. 

Foto: Miriam Wallenius

Si drømmen din høyt 

Jeg tenker på byALLTHINGS mer som et sideprosjekt. I starten handlet byALLTHINGS om at jeg selv ønsket en almanakk – et sted hvor jeg kunne organisere livet mitt og sette meg konkrete mål for nå drømmene mine. Nå handler byALLTHINGS om å gjøre det litt lettere for andre å jobbe mot sine egne drømmer. Og det gleder meg å se at den faktisk fungerer for så mange! 

 

Og nå som vi først er inne på drømmer… Jeg tror det hjelper å skrive dem ned og si dem høyt, enten for selv eller til hele verden.  Og akkurat nå har jeg et mål om å holde flere foredrag. Jeg ønsker å inspirere andre til å gå all inn i det de tror på. Og vise hvordan å styre tiden og bruke energien på de rette tingene for å få en mer produktiv hverdag. For å komme deg dit du ønsker, kreves det nemlig mer enn et brennende ønske. Det trengs også en målrettet plan. 

 

I tillegg elsker jeg å prate om sosiale medier. Som kreativ leder i Sommerfuglen har jeg vært med å hjelpe flere gründere og små bedrifter opp og fram gjennom rett bruk av de digitale kanalene. Og det ønsker jeg å fortsette med!

 

Hva drømmer du om? 

 

Jeg har nå vært gründer i tre år. Det har gått utrolig fort, men samtidig virker det som en evighet med tanke på alt jeg har gjort. Jeg har mye igjen å lære, men tror samtidig jeg har noe å lære bort til andre. Til deg.

 

Fremover kommer jeg derfor til å dele av det jeg har lært. Slik at du kanskje slipper å lære på den vanskelige måten, slik jeg har gjort opptil flere ganger. 

 

Jeg gleder meg!

 

//Anna

Foto: Miriam Wallenius

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *