Om Anna

Untitled design (1)

Creating things, and making it happen;
thoughts, reflections and inspiration,
with a dash of business, time-management and entrepreneurship.

OM MEG

Det er sagt at “Den beste tiden å plante et tre var for 20 år siden, den andre beste tiden er nå.” Det handler om å bare gjøre det – å stupe i det med både hodet og hjertet – all in.

Jeg har i flere omganger publisert denne nettsiden, før jeg noen dager senere angrer. Og dette har gjentatt seg utallige ganger. Men denne gangen har jeg ikke lov å snu i døren. Ta en titt på sitatet til høyre: “Your playing small does not serve the world…” Det er en oppfordring jeg tar på alvor – og resultatet? Jo, det ordner seg!

Anna Knudsen – ildsjel og gründer...
… vil noen kanskje si. I 2015 sa jeg opp jobben, uten en spesifikk plan – det førte meg tilbake til BI; Entreprenørskap og Økonomi. Jeg har ikke sett meg tilbake siden. Her kunne jeg virkelig få satt mine egenskaper og ferdigheter til verks. Det passet meg som hånd i hanske. Jeg husker jeg sa at jeg skulle gå ”all in” – alt eller ingenting – og det er jeg stolt over å fortsatt kunne stå for den dag i dag. Jeg har hatt engasjement som linjeleder, prosjektleder og studentassistent. Jeg har startet 3 selskaper og fullførte våren 2018 en bachelor i entreprenørskap og økonomi.

Som kvinnelig gründer og leder selv, bruker  jeg den stemmen jeg har til å fremheve kvinnelige gründere og ledere gjennom SHE Community. Å oppmuntre og oppfordre flere kvinner òg jenter til å tørre å satse på seg selv og heie hverandre frem, og gi litt blanke i hva alle andre tenker – å stupe i det med hodet og hjertet først (og av og til hjelper det å lukke øynene i det du tar steget).

Jeg heier i alle fall på meg selv, men jeg er også her for å heie på deg. Jeg tror at om vi alle hadde begynt å heie på oss selv og på andre i mye større grad, hadde det vært flere som hadde vært enda lykkeligere, gladere og forhåpentligvis gjort noe de virkelig elsker å gjøre. Jeg heier på alle ledere og gründere, spesielt de under 30 år, og ikke minst de som skiller seg litt ut fra mengden.

Her inne er mitt fristed, hvor jeg gir av meg selv og deler min hverdag med deg.

Jeg elsker å møte nye mennesker, bli kjent og høre deres historie og hva som driver de. Jeg ønsker derfor å høre fra DEG, enten du har spørsmål, ønsker å fortelle meg dine mål og/eller idéer eller dersom du er like glad i kaffe som det jeg er. Bruk gjerne kontaktskjemaet her.  Følg meg gjerne også på Instagram og Facebook.

anna logo

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure… We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be?… Your playing small does not serve the world… And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

– Marianne Williamson

INSTAGRAM

På Instagram kan du følge med på hva jeg gjør fra dag til dag. 

BLOGG

Mine tanker, refleksjoner, inspirasjon og motivasjon.  

PROSJEKTER

Skjermbilde 2016-03-20 kl. 19.40.14

Mine engasjement, prosjekter og bedrifter.