Anna som kurs- og foredragsholder

Energisk og målrettet

Noen av mine
kurs og foredrag

1) Kurs og workshop i Sosiale medier

Kan skreddersys til ulike settinger og bedrifter.
En del av Sommerfuglen Media.

2) Tidsbruk og planlegging

Hva bruker du tiden din på, og hvordan kan du strukturere dagene dine for å få ting gjort? Inkl. eksempler fra planleggingsboken byALLTHINGS.

3) Energi og drive – hva drives du av?

Hvorfor gjør vi de tingene vi gjør og hvordan kan vi være enda mer bevisst på hva vi bruker dagene på?

Noen ord fra
tidligere oppdragsgivere

Anna Knudsen formidler egen innsikt om forretningsutvikling, organisering, ledelse og motivasjon på en imponerende måte. Formidleren Anna er både spennende og inspirerende. Hun er svært kunnskapsrik men også jordnær og konkret. Trygg og god formidler innen forskjellige emner som gründerskap, ledelse, økonomi, endring, struktur og gjennomføring, media, kommunikasjon, markedsføring og sosiale medier for å nevne noen. Jeg kan på alle måter anbefale Anna Knudsen som foredragsholder.

Tor Haugnes – Handelshøyskolen BI

Anna er en strukturert, konkret og behagelig kursholder. Jeg booket henne til et kurs om sosiale medier for en av mine bedriftskunder i Stavanger våren 2019. Hun leverte med både oppdaterte fakta og fine eksempler. I bestillingen ba vi om å få lære om praktisk bruk av Instagram og Facebook spesielt, og sosiale medier generelt. Kurset var en god miks mellom faglig påfyll og praktisk tilnærming til hvordan en bedrift helt konkret kan bruke de ulike kanalene. Anna er oppdatert, godt forberedt og fremoverlent. Hun kommuniserer tydelige budskap med klart språk og fine visuelle virkemidler.

Cecilie Thunem-Saanum – Ceciliets.no

Noen ord fra
tidligere oppdragsgivere

Noen kommende
kurs og foredrag

Spørsmål om
tilgjengelighet og booking?

Ta kontakt med meg.


anna@annaknudsen.com

Spørsmål om
tilgjengelighet og booking?

© 2019 - Anna Knudsen | Oslo